Art Community Forum | EBSQ Self-Representing Artis Forums  Register  Login  My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums 

Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ  Ticket List  Log Out

"My Forums" not working???

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [Official EBSQ Stuff] >> Tech Support >> "My Forums" not working??? Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
"My Forums" not working??? - 10/26/2006 12:50:31 AM   
Guest
The "My forums" button is taking forever to load and when it finally comes up is saying i haven't subscribed to any forums???  just wondering if anyone else is having the same problems..  The regular Forums button works??
  Post #: 1
RE: "My Forums" not working??? - 10/26/2006 5:52:31 AM   
Guest
Never mind.. its working now.. 

(in reply to Guest)
  Post #: 2
RE: "My Forums" not working??? - 10/26/2006 9:41:10 AM   
Robin47

 

Posts: 7278
Joined: 2/6/2006
From: currently working out of a studio in Brooklyn
Status: offline
See? All it took was calling attention to the problem!

_____________________________

It is not enough to have a good mind. The main thing is to use it well. -- Rene Descartes

All things strive to be happy and avoid suffering.

https://www.flickr.com/photos/145248659@N03/

(in reply to Guest)
Post #: 3
RE: "My Forums" not working??? - 10/26/2006 10:48:55 AM   
gillie


Posts: 4557
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
quote:

ORIGINAL: 88heather

Never mind.. its working now.. 

Not sure what the problem was, nor did we do anything to fix it, but we're glad it's working now

_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to Guest)
Post #: 4
RE: "My Forums" not working??? - 10/28/2006 1:47:12 PM   
Guest
its doing it again.. what's the deal?? frustrating...  maybe its something on my end????

(in reply to gillie)
  Post #: 5
RE: "My Forums" not working??? - 10/28/2006 3:56:49 PM   
gillie


Posts: 4557
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
I'm not really certain, nor have I been able to replicate the problem.

Is anyone else having the same problem? Maybe there's some commonality we can look into...

_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to Guest)
Post #: 6
RE: "My Forums" not working??? - 10/29/2006 12:11:04 AM   
Guest
yep... still not working for me.. don't know why???   takes a long time to pop up and then tells me that I haven't suscribed to any threads??  I'll post again when it works again?? weird??

(in reply to gillie)
  Post #: 7
RE: "My Forums" not working??? - 10/29/2006 6:57:28 AM   
Guest
started working again.. who knows????

(in reply to Guest)
  Post #: 8
RE: "My Forums" not working??? - 10/31/2006 3:19:45 PM   
chinchillabutt

 

Posts: 6650
Joined: 7/30/2005
Status: offline
just wanted to let ebsq know that i couldn't get into "my forums" either. i was logged in like normal but when i went to "my forums" it said i was a "guest".
i logged out and came back and everything is fine now.
but that was strange

(in reply to Guest)
Post #: 9
RE: "My Forums" not working??? - 10/31/2006 3:27:36 PM   
gillie


Posts: 4557
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
my educated guess would be that the server/database query is timing out. i still haven't been able to replicate it, so it is only a guess. let me go see if there's something i can do to optomize the forum database to speed things up a wee...

_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to chinchillabutt)
Post #: 10
RE: "My Forums" not working??? - 10/31/2006 9:35:47 PM   
chinchillabutt

 

Posts: 6650
Joined: 7/30/2005
Status: offline
it happened again except this time - i went to post (and
i have already posted) and it told me i was a guest.
so i had to log back in. weird.
i wonder if this is because i downloaded the google web accelorator? hmm.

(in reply to gillie)
Post #: 11
RE: "My Forums" not working??? - 10/31/2006 9:44:16 PM   
gillie


Posts: 4557
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
google accelorator shouldn't have caused it. it sounds to me like the server hiccuped. we'll dig deeper to see if there's more going on than that.

_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to chinchillabutt)
Post #: 12
RE: "My Forums" not working??? - 10/31/2006 9:50:26 PM   
chinchillabutt

 

Posts: 6650
Joined: 7/30/2005
Status: offline
i'm checking things on my end too

(in reply to gillie)
Post #: 13
RE: "My Forums" not working??? - 11/1/2006 6:37:03 AM   
Guest
happened to me to today and yesterday.  Computers are great.

(in reply to chinchillabutt)
  Post #: 14
RE: "My Forums" not working??? - 11/4/2006 5:36:36 AM   
Guest
its starting to just be hit or miss.. "My forums" hasn't worked all morning again..  hopefully it will work again later.. as its habit for me to click on that button??  the regular "forums" button works.. and posts since last visit.. but just no "my forums?"..

sorry Amie. not trying to make you pull your hair out..

(in reply to Guest)
  Post #: 15
RE: "My Forums" not working??? - 11/4/2006 11:12:36 AM   
gillie


Posts: 4557
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
no worries; all of the forum issues seem to be systemic and knowing which specific stuff isn't working is going to ultimately help us diagnose the problem. we're still mid-dump of junk files on the server (well over a million!) so once that's done, we can dig into this a bit further. all i can do now is thank you for your patience and let you know that we're working on the problem.

hang in there!
-amie


_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to Guest)
Post #: 16
RE: "My Forums" not working??? - 11/4/2006 5:36:21 PM   
chinchillabutt

 

Posts: 6650
Joined: 7/30/2005
Status: offline
i don't want to jinx myself - lol - but i haven't had any problems
as of yesterday and today
just wanted to let you know

(in reply to gillie)
Post #: 17
Page:   [1]
All Forums >> [Official EBSQ Stuff] >> Tech Support >> "My Forums" not working??? Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts





EBSQ Artists GroupEBSQ Self Representing Artists - A division of EBSQ, LLC  Privacy Policy  Contact EBSQ
© 2000-2005 EBSQ, LLC - All rights reserved - Original artists retain All rights

Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.5.5 Unicode