Art Community Forum | EBSQ Self-Representing Artis Forums  Register  Login  My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums 

Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ  Ticket List  Log Out

Tech problems

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [Official EBSQ Stuff] >> Tech Support >> Tech problems Page: [1] 2   next >   >>
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Tech problems - 12/12/2017 5:37:27 PM   
almalee


Posts: 4905
Joined: 7/19/2008
Status: offline
Amie I am frustrated along with not being able to load art on to the forums now I can't load images up to my profile. I have tried both chrome and safari. What is up with that?

_____________________________

I am an artist with a brush, not a fairy with a wand....

)
http://www.almaleeoriginals.com
http://almaleeoriginals-artscape.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Little-Suamico-WI/Alma-Lee/58576441154
Post #: 1
RE: Tech problems - 12/12/2017 5:43:31 PM   
gillie


Posts: 4545
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
By profile, do you mean the main site? Are you getting error messages? If so, what are they? There are currently no known technical issues with main site uploads.

_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to almalee)
Post #: 2
RE: Tech problems - 12/12/2017 5:46:20 PM   
almalee


Posts: 4905
Joined: 7/19/2008
Status: offline
Loading to my portfolio gets no message but when I click on on the upload button it doesn't recognize it has been selected. I am still getting disk error when tryong to upload to the forums.

_____________________________

I am an artist with a brush, not a fairy with a wand....

)
http://www.almaleeoriginals.com
http://almaleeoriginals-artscape.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Little-Suamico-WI/Alma-Lee/58576441154

(in reply to gillie)
Post #: 3
RE: Tech problems - 12/12/2017 7:36:47 PM   
gillie


Posts: 4545
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
The forum upload stuff is a known issue (a result of moving the forums to a new database)

As to the portfolio upload issue, try updating flash and see if that helps. If not, keep us posted. As of now, you're the only person reporting this issue and we haven't been able to replicate the problem on our end.

_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to almalee)
Post #: 4
RE: Tech problems - 12/12/2017 8:57:26 PM   
almalee


Posts: 4905
Joined: 7/19/2008
Status: offline
I did download a new flash player but still could not get picture loaded anywhere using Safari. But I was able to load to portfoilio using Chrome but not the forums. I also just recently upgraded Operating System to High Sierra Is it possible that this comes into play?

_____________________________

I am an artist with a brush, not a fairy with a wand....

)
http://www.almaleeoriginals.com
http://almaleeoriginals-artscape.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Little-Suamico-WI/Alma-Lee/58576441154

(in reply to gillie)
Post #: 5
RE: Tech problems - 12/13/2017 4:42:36 PM   
gillie


Posts: 4545
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
Forums are a different database and separate problem. Solving one will not solve the other.

But it's certainly possible the new OS could be contributing to the problem. I've heard enough about problems with the OS that I've skipped the update.

_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to almalee)
Post #: 6
RE: Tech problems - 12/13/2017 8:51:24 PM   
almalee


Posts: 4905
Joined: 7/19/2008
Status: offline
I Always wait on the updates and just installed it this week I guess I should have waited a little more!1q ARRRRgh!

_____________________________

I am an artist with a brush, not a fairy with a wand....

)
http://www.almaleeoriginals.com
http://almaleeoriginals-artscape.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Little-Suamico-WI/Alma-Lee/58576441154

(in reply to gillie)
Post #: 7
RE: Tech problems - 12/25/2017 3:54:49 AM   
almalee


Posts: 4905
Joined: 7/19/2008
Status: offline
I am back to not being able to upload new art from Safari or chrome. This is the explaination that came back from Chrome: Server returned HTTP-Status #500

_____________________________

I am an artist with a brush, not a fairy with a wand....

)
http://www.almaleeoriginals.com
http://almaleeoriginals-artscape.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Little-Suamico-WI/Alma-Lee/58576441154

(in reply to gillie)
Post #: 8
RE: Tech problems - 1/4/2018 3:19:27 AM   
almalee


Posts: 4905
Joined: 7/19/2008
Status: offline
I can just write ditto for the post above accept this time I can't load the detail shots from Chrome! I am getting a little frustrated with this all the time I can get something fully loaded about half the time!

_____________________________

I am an artist with a brush, not a fairy with a wand....

)
http://www.almaleeoriginals.com
http://almaleeoriginals-artscape.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Little-Suamico-WI/Alma-Lee/58576441154

(in reply to gillie)
Post #: 9
RE: Tech problems - 2/4/2018 7:27:53 PM   
gillie


Posts: 4545
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
The detail image issue *should* be resolved now. Please let me know if anyone is still having issues with this!

_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to almalee)
Post #: 10
RE: Tech problems - 2/4/2018 11:28:42 PM   
almalee


Posts: 4905
Joined: 7/19/2008
Status: offline
I still can not upload from safari either main image or the detail images. Chrome works fine finally.

_____________________________

I am an artist with a brush, not a fairy with a wand....

)
http://www.almaleeoriginals.com
http://almaleeoriginals-artscape.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Little-Suamico-WI/Alma-Lee/58576441154

(in reply to gillie)
Post #: 11
RE: Tech problems - 6/1/2018 3:25:16 PM   
melindadalke

 

Posts: 7
Joined: 11/26/2017
Status: offline
Unable to add new art - Firefox or Internet explorer. when I go to push the add button - there is a circle with a slash through it?

(in reply to almalee)
Post #: 12
RE: Tech problems - 6/3/2018 4:51:09 AM   
shawnmariehardy

 

Posts: 9
Joined: 12/23/2017
Status: offline
I am still unable to replace the profile pic that became distorted after trying to upload a new image. I can't upload a new one or delete the existing photo and I would rather not have any photo than one that is skewed.

(in reply to melindadalke)
Post #: 13
RE: Tech problems - 6/5/2018 4:56:16 PM   
melindadalke

 

Posts: 7
Joined: 11/26/2017
Status: offline
Still not able to download New Art - getting pretty frustrated.

(in reply to shawnmariehardy)
Post #: 14
RE: Tech problems - 6/6/2018 12:34:34 AM   
shawnmariehardy

 

Posts: 9
Joined: 12/23/2017
Status: offline
Are you making sure your images are small enough to upload? I have to downsize when I upload images here. I just uploaded new art without a hitch.

(in reply to melindadalke)
Post #: 15
RE: Tech problems - 6/6/2018 2:44:44 AM   
almalee


Posts: 4905
Joined: 7/19/2008
Status: offline
Did you email Amie Gillingham directly? I still can only upload if I use Chrome. If you can download that and give it a try. And yes email Amie directly.

_____________________________

I am an artist with a brush, not a fairy with a wand....

)
http://www.almaleeoriginals.com
http://almaleeoriginals-artscape.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Little-Suamico-WI/Alma-Lee/58576441154

(in reply to shawnmariehardy)
Post #: 16
RE: Tech problems - 6/7/2018 5:18:56 PM   
melindadalke

 

Posts: 7
Joined: 11/26/2017
Status: offline
It won't let me download at all on Internet Explorer - it has a 0 with a slash through it - which I have used for years - on Firefox it has a puzzle piece instead of a download button-

(in reply to almalee)
Post #: 17
RE: Tech problems - 6/7/2018 5:21:52 PM   
melindadalke

 

Posts: 7
Joined: 11/26/2017
Status: offline
I mean - Google Chrome - not Firefox

(in reply to melindadalke)
Post #: 18
RE: Tech problems - 6/7/2018 8:43:57 PM   
melindadalke

 

Posts: 7
Joined: 11/26/2017
Status: offline
I fixed it on Google Chrome - thanks

(in reply to melindadalke)
Post #: 19
RE: Tech problems - 6/10/2018 3:05:33 AM   
almalee


Posts: 4905
Joined: 7/19/2008
Status: offline
Glad to hear. Uploading seems to be touchy with certain browsers. I can not upload from Safari 90% of the time. ARRRGH

_____________________________

I am an artist with a brush, not a fairy with a wand....

)
http://www.almaleeoriginals.com
http://almaleeoriginals-artscape.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Little-Suamico-WI/Alma-Lee/58576441154

(in reply to melindadalke)
Post #: 20
Page:   [1] 2   next >   >>
All Forums >> [Official EBSQ Stuff] >> Tech Support >> Tech problems Page: [1] 2   next >   >>
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts





EBSQ Artists GroupEBSQ Self Representing Artists - A division of EBSQ, LLC  Privacy Policy  Contact EBSQ
© 2000-2005 EBSQ, LLC - All rights reserved - Original artists retain All rights

Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.5.5 Unicode