Unable to upload images (Full Version)

All Forums >> [Official EBSQ Stuff] >> Tech Support



Message


almalee -> Unable to upload images (3/3/2015 11:01:01 PM)

Hey Amie I thought that I would give you a heads up. I am using Chrome and am unable to upload images, unless I go through an image hosting site such as Imageevent.




gillie -> RE: Unable to upload images (3/4/2015 6:26:49 AM)

On the main site or in the forums?




almalee -> RE: Unable to upload images (3/4/2015 1:02:14 PM)

forums




gillie -> RE: Unable to upload images (3/4/2015 2:36:04 PM)

I'll get that added to the bug list. Thanks for letting us know!




toucanne -> RE: Unable to upload images (3/4/2015 4:32:29 PM)

That also happened to me yesterday. I'm on Safari, but that has been working well in recent years.




almalee -> RE: Unable to upload images (3/4/2015 10:36:45 PM)

I have never been able to load image on Safari on the main site ever. I will have to give it a try now and see if that will now work.




toucanne -> RE: Unable to upload images (3/4/2015 10:49:27 PM)

That didn't come out right. [8|] It HAD been working OK in Safari in they past couple of years, but yesterday I tried to upload a small image (for the daily question) and it gave me an error, repeatedly. So, the same as what you're experiencing with Chrome.




toucanne -> RE: Unable to upload images (3/4/2015 10:52:50 PM)

Testing tonight.

[image]local://8083/D979497A3CE5463CAD1D77B3E936B4FE.jpg[/image]

Aha, now it's working! This is Safari. Alma, try with a different image. I find that sometimes, there's an image t just doesn't like.




gillie -> RE: Unable to upload images (3/5/2015 8:09:24 AM)

There were technical issues on our end that should be resolved now.




almalee -> RE: Unable to upload images (3/5/2015 11:21:04 AM)

thank you Amie!




pooh2006 -> RE: Unable to upload images (3/22/2015 8:35:00 AM)

Hi,

I am using google and today when I post an image it uploads but does not post. There never is a picture it just shows that it has uploaded.




gillie -> RE: Unable to upload images (3/22/2015 12:32:23 PM)

Google? That's a search engine, not a browser.

Or do you perhaps mean a Google phone?




bromley2 -> RE: Unable to upload images (3/22/2015 1:03:40 PM)

Google phone? Oh my, has everyone had their coffee yet?...LOL!!




pooh2006 -> RE: Unable to upload images (3/22/2015 2:49:10 PM)

i am using google chrome to post , anyway still does not work. Images post on all other sites so its something here.




gillie -> RE: Unable to upload images (3/22/2015 4:41:16 PM)

Google does indeed make a phone, but I'll concede the coffee on the Chrome bit. I've never seen anyone just refer to it as "Google" before so you had me scratching my head, lol.

I've not encountered any errors personally uploading from Chrome. Are you indeed uploading from desktop or are you using a mobile device? Mobile uploads are currently unsupported.




almalee -> RE: Unable to upload images (3/22/2015 8:54:41 PM)

I uploaded to my portfolio last night from chrome and had no problems. However CHROME has been extremely choatic for the last month. It has turned itself off, and gave me innumberable Ah SNAPS. I think Chrome has a bug.




gillie -> RE: Unable to upload images (3/23/2015 10:08:25 AM)

There seems to be a larger issue; today I can neither upload from Chrome or Firefox on two different operating systems. We're looking into it further.




gillie -> RE: Unable to upload images (3/23/2015 4:28:32 PM)

We're still having an issue with .PNG uploads, but everything else should be working now. Please let us know if anyone else runs into problems!




Page: [1]



Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.5.5 Unicode