Art Community Forum | EBSQ Self-Representing Artis Forums  Register  Login  My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums 

Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ  Ticket List  Log Out

New work forum

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [Official EBSQ Stuff] >> Tech Support >> New work forum Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
New work forum - 8/23/2014 11:13:39 AM   
almalee


Posts: 5020
Joined: 7/19/2008
Status: offline
I have uploaded 2 pieces of work to the New work forum, and though they come up on my screen as listed the next day it disappears. At first I thought no one liked the piece of art, but I looked at hits and it was 5. I think all of those was me. I listed the first one 7/21/14 and used chrome or safari. The second one was listed last night and does not even appear anywhere. I feel snubbed lol!

_____________________________

I am an artist with a brush, not a fairy with a wand....

)
http://www.almaleeoriginals.com
http://almaleeoriginals-artscape.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Little-Suamico-WI/Alma-Lee/58576441154
Post #: 1
RE: New work forum - 8/23/2014 4:42:56 PM   
gillie


Posts: 4552
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
Sounds like a technical issue. Let me look into it.

_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to almalee)
Post #: 2
RE: New work forum - 8/23/2014 4:51:55 PM   
gillie


Posts: 4552
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
It looks like posts have been disappearing for months. I don't immediately see a reason why. I'm assuming there have been both externally hosted image posts and uploaded jpg posts that aren't showing up?

_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to gillie)
Post #: 3
RE: New work forum - 8/23/2014 5:07:14 PM   
almalee


Posts: 5020
Joined: 7/19/2008
Status: offline
If we are tlaking about the new work forum only both images were uploaded from my pc.

_____________________________

I am an artist with a brush, not a fairy with a wand....

)
http://www.almaleeoriginals.com
http://almaleeoriginals-artscape.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Little-Suamico-WI/Alma-Lee/58576441154

(in reply to gillie)
Post #: 4
RE: New work forum - 8/23/2014 5:22:05 PM   
almalee


Posts: 5020
Joined: 7/19/2008
Status: offline
I made a mistake the j peg I uploaded fri was to 3D and fiber section I do see that one now on the forums page but not in the post since last visit. Both have went in and out of sight.

_____________________________

I am an artist with a brush, not a fairy with a wand....

)
http://www.almaleeoriginals.com
http://almaleeoriginals-artscape.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Little-Suamico-WI/Alma-Lee/58576441154

(in reply to almalee)
Post #: 5
RE: New work forum - 8/23/2014 6:19:15 PM   
gillie


Posts: 4552
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
My question before was referring to other people who may have posted in that section since then (looks like no new posts since early July). But if this is an upload-issue regardless of section, that's a different line of research. Could you clarify what's going on?

_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to almalee)
Post #: 6
RE: New work forum - 8/23/2014 6:45:29 PM   
almalee


Posts: 5020
Joined: 7/19/2008
Status: offline
Here is the whole deal. On several occasions I have uploaded a JPEG from my PC to a 4 forum section on EBSQ , usually from chrome as a browser. I am not 100% sure that it was chrome, however Safari has not allowed me to upload art to my profile on EBSQ for more than 6 months, so I am assuming I use chrome. It would pop up and show me that it had uploaded to the various sections complete with attached pic. I would leave the page and wait to receive a reply notification. When none came for several days, I would return to this site forms section, and click on posts since the last visit. Sometimes it would show up, other times it was not only not in the post since last visit section it was also awol from the Forum Period. At one point I checked back and it appeared on my post since menu and it's said it had had 5 hits. I thought that could be me clicking on it various times on the occasions it wkmade an apperence. It was not until today (and I thought you fixed it) that I got a reply from anyone or it appeared again. It was not until yesterday when I posted my monkey picture, in the 3-D section and fiber art, and checked today and it was no longer there, then I decided it probably was a technical issue. Now both of the post in question appear in the 3-D fiber arts section. I hope this explanation helps, and please don't tell me that I have lost my mind lol.

_____________________________

I am an artist with a brush, not a fairy with a wand....

)
http://www.almaleeoriginals.com
http://almaleeoriginals-artscape.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Little-Suamico-WI/Alma-Lee/58576441154

(in reply to gillie)
Post #: 7
RE: New work forum - 8/23/2014 6:46:43 PM   
almalee


Posts: 5020
Joined: 7/19/2008
Status: offline
e Gad I hope you understood some of that!

_____________________________

I am an artist with a brush, not a fairy with a wand....

)
http://www.almaleeoriginals.com
http://almaleeoriginals-artscape.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Little-Suamico-WI/Alma-Lee/58576441154

(in reply to almalee)
Post #: 8
RE: New work forum - 8/23/2014 8:52:14 PM   
gillie


Posts: 4552
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
Are any other posts of yours missing or just ones that include forum-uploaded images?

Is anyone else missing posts?

I still can't find any reason why this is happening.

_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to almalee)
Post #: 9
RE: New work forum - 8/23/2014 9:14:14 PM   
platypus


Posts: 4326
Joined: 7/30/2005
From: New Jersey
Status: offline
Alma I saw your monkey when you had posted it here - I wasn't able to comment at the time (was looking for a quick "like button" then remembered where I was) and I guess it was gone by the time I was back there. I wonder if I had commented, would it still have disappeared?

_____________________________

Wibbley World Art Blog

(in reply to gillie)
Post #: 10
RE: New work forum - 8/23/2014 10:35:09 PM   
almalee


Posts: 5020
Joined: 7/19/2008
Status: offline
I did have one non image that disappeared to awhile back, but for the life of me I can't remember what it was. Vicky I don't think the lack of comments cause the missing posts They were up only sporadically and no one could see them, myself included.

_____________________________

I am an artist with a brush, not a fairy with a wand....

)
http://www.almaleeoriginals.com
http://almaleeoriginals-artscape.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Little-Suamico-WI/Alma-Lee/58576441154

(in reply to platypus)
Post #: 11
Page:   [1]
All Forums >> [Official EBSQ Stuff] >> Tech Support >> New work forum Page: [1]
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts





EBSQ Artists GroupEBSQ Self Representing Artists - A division of EBSQ, LLC  Privacy Policy  Contact EBSQ
© 2000-2005 EBSQ, LLC - All rights reserved - Original artists retain All rights

Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.5.5 Unicode