Well this is odd... (Full Version)

All Forums >> [Official EBSQ Stuff] >> Tech Support



Message


Lindi -> Well this is odd... (1/30/2013 10:35:20 PM)

I wonder if anyone else can replicate this...

1. Go to the main page -- http://www.ebsqart.com/
2. Click on the "Be My Valentine" gallery/image
3. At the moment, my ACEO "Moo My Valentine" appears first in that gallery. (That could change at any moment). Click on the cow image (Moo My Valentine).

On the page that loads, do you see THIS??? Wonky, wonky, wonky. I wonder how that happened? [:D]

OH, I should mention, if you click through my profile and portfolio, the image loads correctly. I should also mention that if you go the other way and get the other piece, that it isn't even my art. ?!?


[image]local://69/94370C7A56E34424AC2A0D9AD8EC29B1.jpg[/image]




Lindi -> RE: Well this is odd... (1/30/2013 10:39:42 PM)

Whoa, I just went back and clicked through the Valentine gallery again, and got this image instead of my own... lol.

[image]http://www.ebsqart.com/Art/Gallery/slide-film/510027/650/650/Mixing-Bowl.jpg[/image]




almalee -> RE: Well this is odd... (1/30/2013 10:53:43 PM)

I got your puppies sharing coffee. I think that I have run into this with my own work, when I was trying to copy and paste the statement.




Lindi -> RE: Well this is odd... (1/30/2013 10:55:21 PM)

Funny! Puppies sharing coffee wouldn't be my image, either. Someone else's... Weird.

Oh, I just did it again and got my own image - the cow! Maybe it has resolved itself. [:D]




almalee -> RE: Well this is odd... (1/30/2013 10:55:22 PM)

I just did it again and got the cow huh




Lindi -> RE: Well this is odd... (1/30/2013 10:57:03 PM)

Yeah, I guess it's fixed. It was kinda fun having it go the other way, wondering what image I might be surprised with. lol.




Lindi -> RE: Well this is odd... (1/30/2013 11:51:54 PM)

Okay, not fixed... I went back after a few minutes, and then got this image (also not mine). Definitely random images coming up. How strange. [:D]

[image]http://www.ebsqart.com/Art/My-Equine-Art/Mixed-Media-Oil-and-Acrylic-Paint-on-Stretched-Canvas/686243/650/650/Freedom-Run-2.jpg[/image]




gillie -> RE: Well this is odd... (1/31/2013 6:53:40 AM)

It IS strange, and it seems to just be confined to the Valentine Gallery. I'll have Bill look into it!




bromley2 -> RE: Well this is odd... (1/31/2013 7:39:16 AM)

Weird.....do I hear Twilight Zone music??

C




gillie -> RE: Well this is odd... (1/31/2013 11:30:50 AM)

It seems to be working now, although we didn't do or change anything. Weird!




Lindi -> RE: Well this is odd... (1/31/2013 1:40:01 PM)

Well then I am definitely hearing Twilight Zone music! lol @ C.




skeymask -> RE: Well this is odd... (2/2/2013 3:10:26 PM)

This is not just confined to Valentine's Gallery. I have had this happen quite a few times whether looking at my art or someone else's. Then I will go back later and it is fine.

This has been going on for a long time. I thought maybe it was when someone is loading artwork faster than the system can handle it or what. It seems to happen the most if I go to a gallery right after I have loaded something and try to open it up and look at it. Then later, back to normal.




gillie -> RE: Well this is odd... (2/2/2013 3:41:06 PM)

Bill suspects it's a caching issue, which is solved in the new version of the site code.




Lindi -> RE: Well this is odd... (6/27/2013 1:09:10 PM)

Oops never mind... Thought this problem was reoccurring, but it was me. ha.




Page: [1]



Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.5.5 Unicode