Art Community Forum | EBSQ Self-Representing Artis Forums  Register  Login  My Profile  Inbox  Address Book  My Subscription  My Forums 

Photo Gallery  Member List  Search  Calendars  FAQ  Ticket List  Log Out

[Deleted]

 
View related threads: (in this forum | in all forums)

Logged in as: Guest
Users viewing this topic: none
  Printable Version
All Forums >> [Official EBSQ Stuff] >> Tech Support >> [Deleted] Page: [1] 2 3   next >   >>
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
[Deleted] - 4/4/2006 10:30:45 AM   
Deleted User
[Deleted by Admins]
  Post #: 1
RE: Posting an Image in the thread!! - 4/4/2006 10:50:09 AM   
gillie


Posts: 4557
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline


this was without previewing first.

_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to Deleted User)
Post #: 2
RE: Posting an Image in the thread!! - 4/4/2006 10:52:14 AM   
gillie


Posts: 4557
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline


this was with previewing first.

_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to gillie)
Post #: 3
[Deleted] - 4/4/2006 10:53:07 AM   
Deleted User
[Deleted by Admins]

(in reply to gillie)
  Post #: 4
RE: Posting an Image in the thread!! - 4/4/2006 10:56:04 AM   
gillie


Posts: 4557
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
I can't replicate the problem, so let me ask a few more questions:

where is the image hosted? could it be somewhere that might be blocking it being shared elsewhere? also, what browser are you using?

_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to gillie)
Post #: 5
[Deleted] - 4/4/2006 11:02:28 AM   
Deleted User
[Deleted by Admins]

(in reply to gillie)
  Post #: 6
[Deleted] - 4/4/2006 11:05:18 AM   
Deleted User
[Deleted by Admins]

(in reply to Deleted User)
  Post #: 7
RE: Posting an Image in the thread!! - 4/4/2006 11:08:04 AM   
gillie


Posts: 4557
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline


_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to Deleted User)
Post #: 8
RE: Posting an Image in the thread!! - 4/4/2006 11:08:55 AM   
gillie


Posts: 4557
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
a silly question, but are you leaving the double http:// in there? i nearly did when I went to post that for you.



_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to gillie)
Post #: 9
[Deleted] - 4/4/2006 11:10:31 AM   
Deleted User
[Deleted by Admins]

(in reply to gillie)
  Post #: 10
[Deleted] - 4/4/2006 11:16:40 AM   
Deleted User
[Deleted by Admins]

(in reply to Deleted User)
  Post #: 11
RE: Posting an Image in the thread!! - 4/4/2006 11:16:43 AM   
gillie


Posts: 4557
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
not sure what's going on. i know that ebsq images wouldn't be blocked in any way, so we can obviously rule that out. i successfully posted with IE6, i think, so it's most likely not the browser. i have it on good authority that you're not a moron.

just to be clear, you're clicking the little yellow mountain pic at the far right end of the tool bar just above the text box and entering the url where the image is hosted, without using double http:// from both the full url and the one that's auto put there by the software, correct?



_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to Deleted User)
Post #: 12
RE: Posting an Image in the thread!! - 4/4/2006 11:19:47 AM   
gillie


Posts: 4557
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
will check out earthfin momentarily.

one more question--did you try rebooting and/or resetting your modem and/or router?

oh, and the cutting up problem you're seeing when you first come to the site actually shouldn't be a problem in the new version of the site currently in development...at least we don't think so from what we've tested so far!



_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to Deleted User)
Post #: 13
[Deleted] - 4/4/2006 11:47:02 AM   
Deleted User
[Deleted by Admins]

(in reply to gillie)
  Post #: 14
RE: Posting an Image in the thread!! - 4/4/2006 11:50:17 AM   
GreenBiscuit


Posts: 9362
Joined: 10/23/2005
From: Charleston, SC
Status: offline
I uploaded my images to snapfish, and yes I am deleting the extra set.....grrr.  I KNOW I have done photos this way before.  I don't want to just post links....to say that it sorta defeats the purpose of the thread is an understatement.  Amie, I am using IE 6.0.2800.1106.

_____________________________

My Live Journal

Motivate - To provide with an incentive; move to action; impel.

(in reply to Deleted User)
Post #: 15
[Deleted] - 4/4/2006 11:54:24 AM   
Deleted User
[Deleted by Admins]

(in reply to GreenBiscuit)
  Post #: 16
RE: Posting an Image in the thread!! - 4/4/2006 8:19:59 PM   
GreenBiscuit


Posts: 9362
Joined: 10/23/2005
From: Charleston, SC
Status: offline
Still not working. 

_____________________________

My Live Journal

Motivate - To provide with an incentive; move to action; impel.

(in reply to Deleted User)
Post #: 17
RE: Posting an Image in the thread!! - 4/4/2006 8:45:39 PM   
gillie


Posts: 4557
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
Tina,

I also doublechecked that it wasn't your account on the forums that was giving you a problem; I was able to log in as you and post something (which I deleted, so as not to confuse folks, lol)

Still trying to think of any other reasons why this stopped working for you all of a sudden.

Did you try the reboot?

-a


_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to GreenBiscuit)
Post #: 18
[Deleted] - 4/4/2006 8:49:03 PM   
Deleted User
[Deleted by Admins]

(in reply to gillie)
  Post #: 19
RE: Posting an Image in the thread!! - 4/4/2006 8:50:09 PM   
gillie


Posts: 4557
Joined: 7/30/2005
From: Pittsburgh, PA
Status: offline
Tina,

Did you try *without* hitting preview first?

And Donna, what's going on when you try to post an image?

_____________________________

Amie Gillingham
co-founder, EBSQ
web: http://www.ebsqart.com
blog: http://blog.ebsqart.com
twitter: http://twitter.com/ebsq
Get out of the vacuum and express yourself!

(in reply to GreenBiscuit)
Post #: 20
Page:   [1] 2 3   next >   >>
All Forums >> [Official EBSQ Stuff] >> Tech Support >> [Deleted] Page: [1] 2 3   next >   >>
Jump to:





New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts





EBSQ Artists GroupEBSQ Self Representing Artists - A division of EBSQ, LLC  Privacy Policy  Contact EBSQ
© 2000-2005 EBSQ, LLC - All rights reserved - Original artists retain All rights

Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.5.5 Unicode